LionsTail

Hemsidor som gör avtryck.


Vi skapar hemsidor som gör avtryck och överträffa dina besökares förväntningar. Förstärk ditt varumärke och visa upp er från er bästa sida.

Design

Vi designar och producerar din hemsida anpassad efter ditt formspråk.

Varumärkesbyggande

Hemsidan är skyltfönstret utåt och det första intrycket brukar bestå.

Informativ

Vi förmedlar i text och bild vad du erbjuder för produkter eller tjänster.

Grunden i din marknadsföring


De flesta företag har en hemsida idag. Mindre företag nöjer sig ibland med enbart en Facebook sida. Men skall du framgångsrikt jobba med digital marknadsföring är en hemsida ett måste. Din hemsida skall göra avtryck. Den är grunden i all er framtida digitala marknadsföring. Den är skyltfönstret för din verksamhet och visar vem ni är och vad ni gör . Så som den ser ut är hur andra uppfattar er. Vad kommunicerar du? Hur gör du det? Är din information aktuell och uppdaterad? Är den lättnavigerad och skapar den intresse som håller kvar era besökare? Är det enkelt att hitta din kontaktinformation eller måste man leta sig fram till den?

Vi skapar unika hemsidor som självklart är mobilanpassade. Vi arbetar med text och bild tillsammans med er grafiska profil. Allt för att skapa ett helhetsintryck. Vi fokuserar på kundnyttan och paketerar ert erbjudande. På så sätt gör vi det lätt för besökare att ta del av ditt erbjudande.

Tekniskt helhetsansvar


Som så mycket annat kräver en hemsida underhåll. Regelbundet underhåll kring både innehåll, teknik och säkerhet är ett måste.

Vi erbjuder helhetsansvar som hosting, löpande underhåll, säkerhetsuppdateringar och eposthantering. För dig som vill och kan göra lite själv erbjuder vi teknisk support.

Hur ser jag ut?


Hur attraherar du besökare? På webben har du inte många sekunder att fånga dina besökares intresse. Din hemsida måste också spegla ditt varumärke. Om din hemsida och ditt varumärke är otydligt i sitt budskap blir du snabbt övergiven. Var konkret, relevant och överträffa förväntningarna.